Hoe kan jij helpen?

Boek: Het meisje dat geen kleuren kende

“Er was eens een meisje dat geen kleuren kende. Gelukkig was de fee er om haar te helpen en de betekenis van de kleuren te leren”.

Dit verhaal schreef Melanie als opdracht in een therapie sessie voor haar angst- en dwangstoornis. Het werd geïllustreerd als geschenk voor haar moederdag en wordt nu uitgebracht door VZW Mel’s Rose. De opbrengsten van het boek gaan integraal naar de strijd tegen OCD. Een aangrijpend verhaal voor kleuters van 2,5-6 jaar.

Wens je dit boekje te bestellen dan kan dit door €13 te storten op rekeningnummer BE62 0689 3888 5861.
(vergeet er je adresgegevens niet bij te noteren)

Song: Little princes of mine

De tekst van 'Little princes of mine' werd geschreven door Melanie. Haar vriend plaatste muziek onder deze woorden. Het nummer is een resultaat van een samenwerking met zangeressen, zangers en muzikanten die Melanie goed hebben gekend. Zo willen ze op hun beurt hun steentje bijdragen om het psychisch lijden meer bespreekbaar te maken.

Zang: Jana De Valck, Janne Blommaert, Nona Dekeyser, Billie Bentein, Stefanie Demeulemeester, Didier Deruytter & Bram Van Outryve

Band: Jonathan D'Hondt (keys & productie), Willem De Deyghere (gitaar), Patrick Krijger (bas) Michael Deleernseyder (drums)

Diederik De Saedeleer (string programmatie), Peter Bulkens (Mix) 

Om de song meer zichtbaarheid te geven is er tevens ook een videoclip gemaakt. Deze video is volledig gesponsord door "Yellowfish Productions" die mee hun schouders zetten onder de vzw Mel's Rose.

Little princes of mine
‘Little princess of mine’
Lied ten voordele van Mel’s Rose